تمرین جامعه‌شناسی

سعی می‌کنم به عنوان یک جامعه‌شناس، پدیده‌های اطرافم را تبیین کنم

تمرین جامعه‌شناسی

سعی می‌کنم به عنوان یک جامعه‌شناس، پدیده‌های اطرافم را تبیین کنم

تمرین جامعه‌شناسی

طلبو
دانشجو
اهل مطالعات جامعه‌شناسی
مشتاق شنیدن و دیدن نقد شما

بایگانی
پیوندها

۳ مطلب در بهمن ۱۴۰۴ ثبت شده است

 

حضرت آقا از سران قوا حمایت کردند و گفتند کسی توهین نکنه. البته نقد هم توهین نیست.

چیزی که داره رخ میده، اینه که دولت با عملکرد ضعیف و اشتباه خودش، داره بهانه‌ی آشوب ایجاد می‌کنه. شکی در این مسأله نیست.

تنها احتمال مثبتی که راجع به مجلس میشه در نظر گرفت، اینه که شاید منتظر هستند تا یکجا کار دولت را تمام کنند و الا باید فاتحه‌ی مجلس را هم بخوانیم. یعنی حمایت مجلس از دولت، در ظاهر حمایت است اما در باطن، زمینه‌ساز سقوط دولت.

  • Oceanus

 

قطع اینترنت شبیه حفر خندق در جنگ احزاب است.

 

با قطع اینترنت، ارتباط منافقان داخلی و دشمنان خارجی قطع شده است.

 

لطفاً مثل بچه‌ها رفتار نکنید و صبور باشید تا در این جنگ هم پیروز از میدان خارج شویم.

 

به خاطر یه دستمال، قیصریه رو آتش نزنید!

  • Oceanus

 

اغتشاشات فرهنگی در ایران تقریباً منقرض شده است. چرا که بخش اعظم جامعه‌ی ایران وارد دوره‌ی میانسالی و پیری شده‌اند یا دارن وارد می‌شوند. دغدغه‌ی این سنین، نان و سلامتی است، نه شهوت و برهنگی.

 

منکر شرایط سخت اقتصادی نیستم و خودمم دارم له میشم ولی انصافا شرایط به گونه‌ای نیست که کسی بخواهد بیاید به خیابان و شورش کند. 

 

با توجه به شرایط آینده سیاسی کشور، اغتشاشات اقتصادی هم از محالات است. دولت در شرایط ضعیفی قرار دارد و نمی‌تواند به جراحی خود ادامه بدهد.

تبعات جراحی فعلی را هم با افزایش یارانه می‌تواند کاهش بدهد.

 

اساساً اقتصاد ایران ساده است. بخش مهم اقتصاد ایران یعنی تولید و صنعت و کشاورزی، از جهت نیروی انسانی، بخش کمی را شامل می‌شود. بخش زیادی از جمعیت ایران، یا مشغول فعالیت‌های خدماتی هستند یا دلالی و واسطه‌گری.

یعنی یک پول کمی به صورت مداوم بین مردم در حال گردش است و دولت با کمی یارانه، تمام این بخش‌ها را می‌تواند تحریک کند.

  • Oceanus