تمرین جامعه‌شناسی

سعی می‌کنم به عنوان یک جامعه‌شناس، پدیده‌های اطرافم را تبیین کنم

تمرین جامعه‌شناسی

سعی می‌کنم به عنوان یک جامعه‌شناس، پدیده‌های اطرافم را تبیین کنم

تمرین جامعه‌شناسی

طلبو
دانشجو
اهل مطالعات جامعه‌شناسی
مشتاق شنیدن و دیدن نقد شما

پیوندها

وفاق میلی

جمعه, ۲ شهریور ۱۴۰۳، ۰۶:۱۵ ق.ظ

 

به نظر می‌رسد همبستگی دولت و مجلس نه ناشی از یک وفاق حول منافع ملی و ارزشی بلکه ناشی از همسویی منافع سران قدرت و ثروت باشد. شاهد مدعا آن که اگر این وفاق واقعا ملی بود، لازم نبود از رهبری آنگونه هزینه‌ی سنگین کنند. 

 

برای سنجش صحت این فرضیه، فقط کمی صبر لازم است.

قالیباف و امثال قالیباف روزی برای حسن روحانی پیام تبریک برجام ارسال کردند و چندسال بعد علیه او و برجام موضع گرفتند.

  • Oceanus

مجلس

نظرات (۵)

از این مجلس به قول خودشون حداقلی با این دولت حداقلی که به رای این مردم حداقلی روی کار اومدن توقع بیشتری نباید داشت.

 

من منکر مصلحت سنجی در نظام سیاسی نیستم ولی رای اوردن، میدری، همتی، بهداشت و میراث و خارجه حتی راه واقعا نشانه ننگی ست که بر پیشانی این مدعیان شفافیت و انقلابی گری خواهد بود

اما چه سود که این رسوایی رو مردم نون به نرخ روز خور هرجایی یادشون نخواهد موند کمااینکه خسارت محض روحانی رو از یاد بردن ...

 

حقیقتا دردی که امثال ثابتی میکشن و نفرینی که کرد و درک میکنم چاره ای نیست، یک دست صدا نداره و ازین قومی که اکثرهم لایعقلون و لایشعرون و البته سفره پاره کن نمک نشناس توقع بیشتری نیست و این کشتی سوراخ خواهد شد و ماهم کاری از دستمون برنخواهد اومد و خلاص!

پاسخ:
ما یه استاد اخلاق داشتیم، می‌گفت آدم‌ها خیلی از اوقات چیزی که ندارند رو به عنوان اسم روی خودشون میذارن.
مثلا طرف صداقت نداره، ولی اسم مغازه‌اش صداقت است.
طرف عدالت نداره، ولی اسم مغازه‌اش عدالت است.


حالا این دولت و مجلس حداقلی که نشان قدرتمندی از ملت و مردم سالاری ندارند، اسم کارشون رو گذاشتن وفاق ملی!

تهش هم با اسم ولی فقیه کابینه رو کردن تو پاچه ملت!


ولی برخلاف شما بنده امیدوارم. سال ۹۲ هم همین داستان‌ها سر دولت روحانی و بعدش برجام بود و واقعا فضای خفقان آوری تو حوزه حاکم شده بود. خیلی دوره تلخی بود.
الان واقعا چنین حسی ندارم. الان خیلی از طرفداران پزشکیان هم حاضر نیستند اونو گردن بگیرن.

😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

بخش‌هایی از این نظر که با * مشخص شده، توسط مدیر سایت حذف شده است

استاد نظرت چیه که تمام ادوات جنگی طالبان آمریکاییه؟ نمیتونستن ببرن و نذارن به دست طالب بیفته؟ ***** *** ********* ** **** ** *** ***** ****** * ***** * **** *******

پاسخ:
شما اهل افغانستان هستید؟

نظر شما راجع به ادوات جنگی ایران در ابتدای انقلاب چیست؟ آیا آمریکا نمی‌توانست آن‍ها را با خود ببرد؟

یا نظرت راجع سلاح‌های فلسطینیان چیست؟ می‌دونستی خیلی‌هاش اسرائیلیه؟!

وقتی حرف حساب ندارید در جواب سوال، سوال می پرسید 😂

از یه گروه تروریستی حمایت میکنید، اصرارم دارید تمام جنایاتش رو ماله بکشید، آخرشم با سوال از زیر جواب در میرید، عین احمدی نژاد!

گوز بایدن و گوش ترامپ خوب براتون تبرک های چند میلیارد دلاری داشته، طبیعیه البته!

به دعوای اصلاح طلب و اصولگراتون بپردازید و کماکان در خواب عمیق باشید، این طوری بهتره.

شب بخیر 😆

پاسخ:
۱. خواستم با سوال، منطق ضعیف شما را به چالش بکشم.

۲. بنده جنایات طالبان را ماله کشی نکردم.

سوالت از بیخ غلطه چون ایران تحت اشغال آمریکا نبود اما افغانستان بود؛ از ابتدا هم برای حضور غیردائمی در افغانستان حضور داشت ولی همون موقتیش ۲۰ سال طول کشید و آخرشم بدون هیچ دستاوردی تخلیه کرد و رفت. حکومت رو از طالب گرفت و به طالب تحویل داد و رفت، بدون اینکه سر سوزنی بهره به افغانستان رسونده باشه. سلاح های ارتش ایران خریداری شده بودن و تا ابد در تملک ارتش ایران خواهند موند، چه ربطی به تغذیه طالبان از مهمات و اسلحه نیروهای ناتو و آمریکا داره؟ طالب امروز همون طالب ۲۰ سال پیشه ولی اون روز بهش میگفتید تروریست و امروز بهشون میگین حاکمان محترم افغانستان!

حالا منطق من ضعیفه یا شمایی که صرفا هر کی مقابل آمریکا باشه براتون قطب عالم امکانه؟ حتی اگه روزی داعش باشه! حالا بگذریم که طالبان ضد آمریکا نیست بلکه ضد مردم افغانستانه. عین داعش و القاعده و بوکوحرام و بقیه که ضد مردم اون کشورهان و نه آمریکا.

اونجایی که همه تون بعد از سقوط دولت عین و غین، از خوشحالی رو پا بند نبودید و هنوزم اصرار دارید بگید طالب از آمریکا بهتره (همون طالبی که شیعه کشه و زن آزاره و دیپلمات و خبرنگار خود ما رو کشت) طرفداری و ماله کشی روی جنایات طالبانه. رفقای خود شما بودن که تو مشهد شیرینی پخش میکردن؛ لابد معتقدی اونا هم جن و پری بودن و وجود خارجی نداشتن! همین الانم تو مراسم تحلیف پزشکیانتون نماینده طالبان حضور داشت و تو مراسم سالگرد طالبان هم نماینده دولت شما حضور داشت! برقراری رابطه با گروه تروریستی و دفاع کردن از این موضوع، ماله کشی اگه نیست، چیه پس؟ ۲۰ سال بعد همین رفتارا و ماله کشی ها رو در خصوص داعش خواهید داشت؛ این سیاست خارجی عزتمندانه شماست! هیچ ربطی هم به این دولت و آن دولت نداره.

بحث فلسطین و اسراییل هیچ ربطی به موضوع طالبان نداره و الکی شلوغش نکن. حتی ورزشکار فلسطینی هم با پاسپورت اسراییلی تردد میکنه و ورزشکار ایرانی با این شرایط باهاش مسابقه میده؛ چون فعلا کشوری به نام فلسطین وجود نداره (متاسفانه البته) و تا اون موقع شرایط فلسطین این شکلیه که سلاح و پاسپورتش اسراییلی باشه.

پاسخ:
یه بخشی از مطالبی که به من نسبت می‌دهی را من قبول ندارم ولی بگذریم. از سیاست کلی جمهوری اسلامی حمایت می‌کنم.

من با واقعیت‌ها کار دارم:
۱. ایران در زمان حضور آمریکا در افغانستان هم به طالبان کمک می‌کرد. بالاخره طالبان ظرفیتی برای تقابل با آمریکا بود و هست.
حالا در این بین ممکنه رفتارهای زشتی هم صورت بگیره که قطعا مورد تایید نیست.

۲. در بحث سلاح و مهمات، باید به مواردی همچون امکان انتقال تسلیحات، هزینه تعمیر و نگهداری، به روز بودن سلاح‌ها و ... توجه شود.
مثال فلسطین رو از این جهت زدم که حتی قدرتی مانند اسرائیل هم نمی‌تواند از رسیدن سلاح‌هایش به دست دشمنانش جلوگیری کند. دیگه طالبان جای خود دارد.

امیدوارم فرق سلاح و پاسپورت را متوجه بشوید.
نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.