پاسخ:
بنده از بحث با شما خوشحال میشم. اینکه عیوب بنده در بحث با یک دوست آشکار بشه، خیلی بهتر از اینه که در بحث با دیگران آشکار بشه.
۱. اما راجع به قیمت بنزین، این چند روز و پس از انتشار سخنان رییس جمهور، جزئیات صورتهای مالی پالایشگاههای مختلف منتشر شد. قیمت تولید بنزین بدون احتساب قیمت نفت، کمتر از ۳۰۰۰ ت بود. با احتساب قیمت نفت، چیزی حدود ۱۸۰۰۰ ت بود. ما هم که پول نفت نمیدهیم. در حقیقت بحث اصلی، عدم النفع ایران از صادرات این نفت است. و همچنین اون قسمتی از بنزین که وارد میشه.
۲. راجع به وامها بنده یک اشتباهی کردم و رفتم جدول بودجه که فرمودید را نگاه کردم. برای وام ازدواج و فرزندآوری از منابع پس انداز قرض الحسنه و جاری استفاده میشه. اما در همین لایحه بودجه برای برخی وامهای دیگر، منابع دیگری را تعیین کرده بودند.
یکی از وامهایی که من تقریبا مطمئنم دولت داره مابهالتفاوت سودش را به بانک میدهد، وامهای ساخت مسکن از نوع مشارکت مدنی است. چون خودم حدود ۱۵ ماه درگیر این وام بودم. مثلا پاییز پارسال تصویب شده بود که افزایش پیداکنه. مراحل مختلفی قبل از ابلاغ داشت. یکی از جاهایی که گیر کرده بود و توی اخبار هم گفته بودند، این بود که دولت باید تضامین لازم برای پرداخت مابهالتفاوت سود ۵ تا ۲۳ درصد را بدهد.
حتی فرض کنیم اینجا هم من اشتباه کرده باشم. وامهای ازدواج و فرزندآوری، درصد بسیار از منابع قرضالحسنه و جاری را احتیاج دارد. دو تا آمار دیدم، گفتند چیزی حدود هفت تا ده درصد این منابع برای وام لازم است.
من با شما مشکلی ندارما. من مشکلم حرفهای پزشکیانه.
۳. راجع به جیب دولت هم دقیقا بنده حرف دارم:
این پولهای توی جیب دولت داره یه جایی خرج میشه دیگه.
خیلی از جاهایی که خرج میشه، ممکنه برای من و امثال من هیچ نفعی نداشته باشه.
اصلا ممکنه حیف و میل بشه. اگر فسادها، رانتها و نابرابریها در مصرف پول در دولت وجود نداشت، با شما موافق بودم.
با سلام و احترام
شما موضع من نسبت به پزشکیان رو میدونین
ولی واقعا تعجب میکنم، از حضرت عالی و برخی دیگه که پزشکیان چی کار کرده که میفرمایید داره رسما به نابودی میبره کشور رو؟؟؟؟
من تو مطلب قبلی تون هم انتقاد داشتم ولی واقعا چه دلیلی دارید که میفرمایید.
ضمنا جسارتا درآمد ارزی بالا و پایین کشور هیچ ارتباطی به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه نداره